Assistentiewoningen


info@coro.be

Coro-Aannemingen

Constructie & Renovatie

Uw specialist in assistentiewoningen voor gans Vlaanderen! 


Waarom verhuizen naar een woonzorgcentrum of serviceflat? Maak van je woning een serviceflat! Dit voor levensgenieters die graag thuis, hun volledige vrijheid willen behouden. 

Problemen met een rollator of rolstoel in huis? Deuropeningen te klein of nood aan een ruime inloopdouche? 


Wat is een assistentiewoning?


Een assistentiewoning, ook wel serviceflat genoemd, is een individuele woning aangepast voor zelfredzame ouderen. De woning is zodanig ingericht dat u zo lang mogelijk zorgeloos en in alle comfort zelfstandig kunt wonen en leven. In de woning zijn bijvoorbeeld een inloopdouche en een personenalarmsysteem geïnstalleerd.


Met een paar essentiele aanpassingen kunt u blijven wonen in uw eigen woning en indien nodig een beroep doen op sociale dienstverlening, maaltijden, interventie bij noodoproepen... Een voordeel dat wij bieden is dat u betrokken blijft bij de buurt waarin u woont, met de zekerheid van diverse ondersteunende diensten. ...


Waarom niet gewoon blijven leven in je eigen woning met alle voordelen van een serviceflat? 


Met de huidige technologie kunnen we u 24/7 bereikbaar houden, om in geval van nood iemand in standby te hebben die u kan bijstaan, om medische of andere hulp in te roepen. Met de vele beschikbare diensten van het wit-gele kruis, thuishulp, en andere diensten, kan u gemakkelijk thuis blijven wonen. Praktische problemen i.v.m. rollator, rolstoel of andere beperkingen kunnen door een aantal praktische ingrepen of reconversiewerken opgelost worden, dit zonder de noodzaak je woning te verkopen of je te verbinden aan de huur van een serviceflat. 


Problemen met de financiering van uw projecten? 


Onze ervaren project managers adviseren u met de financiering van uw projecten, dit eventueel in samenwerking met uw eigen bank, of externe erkende partners die een jarenlange ervaring hebben met projectfinanciering. 


Vrijblijvend advies


Neem contact op met ons. Onze adviseurs maken u een vrijblijvende offerte op, zodat u kan blijven genieten van uw woning, die met een aantal kleine aanpassingen omgevormd kan worden in een assistentiewoning. 


Info: offerte@coro.be


CORO Aannemingen

Constructie & Renovatie - Uw specialist in assistentiewoningen voor Vlaanderen! 

Wij werken in hoofd & onderaanneming. 


Constructie aannemingen

Onderhoudswerken

Renovatie & Reparatie

Onderaanneming


Ond. nr BE0647.947.627


Copyright 2020┬ę All Rights Reserved


Contact Info

offerte@coro.be

i    www.coro.be 

     www.de-aannemer.be